یک فوقتخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه بهعنوان قلیانهای اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.
بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
پیادهروی یکی از مهمترین فعالیتهایی است که تأثیر بسیار زیادی در بهبود سلامت جسمانی خصوصاً قلب و عروق دارد.
آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
زرشک حاوی ماده شیمیایی بربرین است که کاربردهای پزشکی و فواید مختلفی برای سلامتی دارد و آب زرشک یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار است که مصرف آن فوایدی بسیاری برای سلامت بدن به همراه دارد.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: افراد زیادی وجود دارند که در فصل بهار با آلرژی فصلی مواجه میشوند و لازم است در طی این مدت از مواد غذایی آلرژی زا پرهیز کنند.
شاید کمتر کسی باور کند که آب سیب زمینی خواص بی نظیری برای حفظ سلامتی دارد.
با توجه به نزدیک شدن فصل گرما و افزایش استفاده از هندوانه بد نیست نکاتی درباره این میوه خوشمزه بدانید.
آخرین آمار نشان میدهد که بسیاری از مردم از طریق رژیم غذایی خود کلسیم کافی دریافت نمیکنند. غذاهای لبنی مانند شیر، ماست و پنیر نه تنها منبع غنی کلسیم تقویت کننده استخوان هستند، بلکه پروتئین مورد نیاز بدن را نیز فراهم میکنند. اما آیا همه منابع کلسیم در فراوردههای لبنی خلاصه میشود؟
غذاهایی که برای خوردن در صبح انتخاب میکنید تاثیر زیادی در انرژی شما برای ادامه روز دارند. پس مهم است به آنچه میخورید توجه داشته باشید.
صدپایان سر قرمز چینی ۲۰ سانتیمتر طول دارند و مملو از سم هستند و در عین حال میتوانند جان افراد مبتلا به بیماری کلیوی را نجات دهند.
آیا تابهحال به این فکر کردهاید که وقتی گرسنه هستید و غذا میبینید یا بوی غذا را حس میکنید، چه اتفاقی در بدن شما میافتد؟ گروهی از محققان در موسسه تحقیقات متابولیسم ماکس پلانک متوجه شدهاند که بدن ما در عرض چند دقیقه چگونه به این موضوع واکنش نشان میدهد. این یافتهها ممکن است راه را برای درمان دیابت نوع ۲ نیز هموار کند.
براساس تحقیقات انجامگرفته سلامت روده و سلامت مغز رابطه متقابلی با یکدیگر دارند و چنانچه فرد عصبی، ناراحت، افسرده و حتی شاد باشد، بر عملکرد روده او تأثیر مستقیمی دارد؛ به همین دلیل بسیاری از پزشکان برای بهبود عملکرد روده، مدیتیشن را پیشنهاد میدهند.
مطالعات نشان میدهد به ازای هر ۱۰ درصد کاهش وزن، ۲۰ الی ۲۵ درصد خطر مرگ و میر وابسته به چاقی کاهش مییابد؛ در واقع چاقی زمینهساز بسیاری از بیماریهای مزمن به شمار میرود و با کاهش حتی ۱۰ درصد از وزن میتوان به اندازه قابل توجهی از ابتلا به بیماریهای متابولیک و غیرواگیر پیشگیری کرد.
پروتئین در فرآیندهای بیولوژیکی مختلف از جمله تولید هورمون، عملکرد سیستم ایمنی و بسیاری از واکنشهای آنزیمی نقش دارد. همچنین برای رشد و ترمیم عضلات حیاتی است و این موضوع آن را به کانون توجه بسیاری از افراد که بر تناسب اندام تمرکز دارند تبدیل میکند.
ویتامین D از جمله مواد مغذی ضروری است که برای عملکرد مطلوب بدن و سیستم ایمنی مورد نیاز است. در ایالات متحده، ۴۰ درصد بزرگسالان فاقد سطح کافی از این ویتامین هستند.
مهمترین علائم سینوزیت درد پیشانی و صورت، کاهش حس بویایی، گرفتگی بینی، ترشحات سبز رنگ بینی، احساس پری و سنگینی صورت و تب بالای ۳۸.۵ درجه است.
«فقط یک یا دو کانال معتبر خبری را دنبال کنید. ما خیلی وقتها در زمانهای سخت از خودمان غافل میشویم؛ داشتن خواب کافی، روتین روزانه، تحرک بدنی و داشتن رژیم غذایی سالم به بهبود شرایط روحی مان کمک میکند.»
شکلات تلخ غنی از منیزیم است و در هر ۱۰ گرم، ۲۳.۲ میلی گرم منیزیم دارد. همچنین سرشار از آهن، مس و منگنز و حاوی فیبر پری بیوتیک است که میتواند به تغذیه باکتریهای مفید روده کمک کند. علاوه بر این، شکلات تلخ به ویژه برای سلامت قلب مفید است، زیرا حاوی فلاونولها است که ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی هستند که از اکسید شدن کلسترول بد (LDL) و چسبیدن آن به سلولهایی که رگهای شما را پوشاندهاند، جلوگیری میکنند.
علاوه بر سیر و تخم کدو، توصیههایی دیگری هم برای رها شدن از انگل روده وجود دارند. مثلا دست کم یک ماه از مصرف تمام غذاهای مضر پرهیز کنید و در این مورد جدی باشید! همچنین خوب است برای بازیابی میکروبیوم روده و درمان طبیعی اختلالات گوارش، مکمل مناسب مصرف کنید تا مزاجتان روزانه و نرمال کار کند.
اثر آرامشبخش پرگابالین – که گاهی اوقات آن را «نشئه ملایم» توصیف میکنند – میتواند باعث شود بعضی از مصرفکنندگان آن، ماهیت اعتیادآور آن به مرور زمان را دست کم بگیرند. وابستگی به پرگابالین به ویژه برای کسانی که سابقه سوء مصرف مواد مخدر یا اعتیاد دارند خطرناک است.
«متاسفانه قارچهای سمی با چشم و بدون انجام آزمایش از قارچهای غیرسمی قابل تشخیص نیستند. یعنی هیچ مشخصه ظاهری مانند اندازه، رنگ، شکل کلاهک و ... وجود ندارد که بر اساس آن بتوان این دو نوع گروه قارچ را از هم شناسایی کرد بنابراین نباید به هیچ وجه این قارچها را مصرف کرد.»